Alle Kategorier

Av Apollo Moto Co.,ltd.

EN
Interessert i å jobbe med oss?

START RETT NÅ

 • 18

  ÅR
  ERFARING

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.
  TOTALE EIENDELERmillioner

 • 20

  ÅRLIG
  UTGANGmillioner

Hardt arbeid og en drøm. Det var det som etablerte Apollo på en nydelig dag, 14. februar 2003. Det første hovedkvarteret, en gammel fabrikk i Wuyi by, var en ydmyk begynnelse for fabrikken. Dette påvirker imidlertid ikke utvidelsen av Apollo gjennom årene, og i dag er vi en av de mest innflytelsesrike terrengsykkelprodusentene i verden.

Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. er en forskning og utvikling, produksjon og salg av eksportorientert virksomhet, som spesialiserer seg på produksjon av terrengmotorsykler, ATV, elektriske sykler, E-scootere og andre fritidskjøretøyer.Apollo Sports Technology Co.Ltd totale eiendeler er 200 millioner. På maskinvarefasilitetene: Apollo Sports Technology Co.Ltd dekker et område på 64000 kvadratmeter og har rammeproduksjonsverksted, motorsykkel- og ATV-monteringsverksted, e-sykkelmonteringsverksted, sprøytestøpeverksted, pakkeverksted og avansert testutstyr med en årlig produksjon på 200000 motorsykler og ATV-produksjonskapasitet; På programvarefasilitetene: den har avansert informasjonsstyringssystem ERP,OA,CRM.

Vi starter bare fra bunnen av med et sterkt ønske om å lykkes og et løfte om å levere de beste produktene til kundene.

Nå har våre produkter et godt rykte hjemme og ombord. Under ånden til motorsykkelløp gir vi de utmerkede produktene til kunder over hele verden. Oppmerksomheten på detaljer skaper suksess for hvert produkt. Hver person på Apollo forstår at konstant innovasjon er det som skiller oss fra resten.

Vi forstår viktigheten av riktig rammegeometri, presisjonstoleranser og bruk av metaller som gir høyeste kvalitet og materialer som gir ytelse.

Vi er stolte over passform og finish på hvert Apollo -produkt og sørger alltid for at funksjonen kommer først. Produksjon av kjernekomponenter er den viktige delen av vår virksomhet, og den dag i dag ligger vår innovative lidenskap hos deg i spenningen ved å ri.

Målet vårt er å være førstevalget innen sportsbiler. Vi er glade for våre nye produkter og håper de gir mer lidenskap til kundene.

Enten det er å vinne et nasjonalt arrangement eller snurre runder med vennene dine, har Apollo deg dekket. For alle som liker sporten like mye som oss.

Vårt mål er å gi våre kunder et trygt, stabilt, høytytende og svært effektivt produkt. Å tilfredsstille kundens ønsker er vårt primære mål. Intensiv FoU utføres daglig for å leve opp til behovene til våre kunder og samfunnet. Vi ønsker å tilby det optimale valget av sportsbiler for alle på eller utenfor veien. Det er vårt håp at vårt engasjement kan gi forbrukerne tilgang til disse valgene.

FORSKNING OG UTVIKLINGSPROJEKT

Fra den dagen selskapet ble etablert har vi investert betydelig i forskning og utvikling, med mål om å tilby produkter som tjener utover forbrukernes tilfredshet. Vi sparte ingen anstrengelser med å rekruttere de beste talentene og installere det nyeste datastyrte integrerte design- og testutstyret. Vår innsats innen forskning, utvikling, testing og modifikasjoner sikrer at våre kunder deler det fruktbare resultatet fra vårt FoU-team med oss. Fra støpeform, smiing og støping, til bearbeiding av gir, motormontering, svinging og maling, har Apollo bygget et integrert produksjonssystem som er tilrettelagt av våre CIM- og AUTO CAD-systemer. Våre eksperter og teknikere er i stand til å dra nytte av dette datasystemet, kombinert med deres produksjonskunnskap, for å øke produktiviteten og oppnå enestående kvalitet. Siden 2014 samarbeider vi med verdens profesjonelle selskaper innen teknisk samarbeid og utvikling for å oppnå førsteklasses produkter.

Med 16 års utvikling har vi allerede fire merker: Motorsykkelserier: RFZ, RXF; Elektriske sykkelserier: O'lala, RFZ. Vår strenge kvalitetskontroll og vårt fokus på FoU har resultert i å bygge et vellykket verdensomspennende distribusjonsnettverk. I Asia, Amerika, Europa, Australia, Sør -Afrika og Israel har vi alle gode partnere. Siden 2015 vil vi fortsette å bygge et servicenettverk etter salg over hele verden for å forbedre brukernes opplevelse av produktene våre.

50X30 (1500) | RFZ
Normal klasse Motocross 、 ATV
"RFZ", fokus på produkter på inngangsnivå for de første brukerne. Den utmerkede kvaliteten med fornuftig pris gjør at kundene våre får god erfaring med første gangs bruk av slike produkter.
50X30 (1500) | RXF
Motocross i høy klasse , ATV
RFZ-modell, fokuser på konkurransedyktig smuss-sykkel og samarbeid med internasjonalt profesjonelt selskap om teknologi og utvikling. Vi spiller sammen med KTM, KAWASAKI, HONDA etc på den internasjonale arenaen og streber etter å oppnå disse internasjonale merkevarenes standarder.
50X30 (1500) | Å lala
Smart Moblity E-scooter
O'LALA er en intelligent og grønn transport som fokuserer på å løse menneskers siste kilometer. Vi introduserer internasjonalt profesjonelt selskap for å samarbeide om teknologi og utvikling for å skape verdens ledende intelligente elektriske rideprodukter.
50X30 (1500) | RFZ
elektrisk Sykkel
vi lever. vi kjører. vi erobrer verden. Fra 2015-2020, Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. vil investere 2 millioner i utvikling av nye produkter og dedikere til å være den beste intelligente elsykkelprodusenten.

ELEKTRISK KJØREDIVISJON

OEM

Vår fabrikk ønsker OEM og ODM produksjon velkommen i henhold til kundenes behov. Vi ønsker oppriktig velkommen og inviterer deg til å være med på å banke vår gjensidige lovende fremtid. Ikke nøl med å kontakte oss med dine behov for OEM eller ODM.

Historie

Hardt arbeid og én drøm. Det var det som etablerte Apollo Sports Technology på en nydelig dag, 14. februar 2003.

Apollo Sports Technology CO.LTD Historisk og kulturell korridor

 • 18

  ÅR
  ERFARING

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.
  TOTALE EIENDELERmillioner

 • 20

  ÅRLIG
  UTGANGmillioner

Visons oppdrag og strategi

SYN: Å være førstevalget av det globale startnivået i terrengkjøretøyer

OPPDRAG: Berik folks lidenskapelige kjøring og sunne kjøreopplevelser

FORVALTNINGSIDÉ: Lag og overgå kunders forventninger og verdier , Del rikdommen med investorer, partnere og ansatte

VERDIER: Bygg troen på selvansvar ved å fokusere på fakta og datoer for å agglomerere Apollo Sports Technology-folk.

 • 2001-2002

  · Grunnlagt Yongkang Federal Engineering Plastics Co, Ltd, lokaloperatører: Yongkang, som spesialiserer seg på produksjon av ingeniørplast modifisert forsterket nylon PA6

 • 2003

  · Transformasjon av hjemmemarkedet til det internasjonale markedet, eksport av produkter fra plast til bensinscootere, introduksjon av markedsmodeller: Gass skateboard bensin scootere

 • 2003

  · Den 14. februar etablerte vi "Wuyi Light Industrial Products Limited"; selskapet produserer og selger hovedsakelig ingeniørplastmarkedet for det innenlandske markedet.

 • 2004

  · Omdøpt til "Zhejiang Apollo Sports & Leisure Ltd.", Fullstendig opphør av innenlandske ingeniørplastmarkeder, med fokus på eksportmarkedet bensinscootere;

 • 2004

  · Det første forsøket på å investere i nyskapende åtte sett med Pocket-sykkel for små sportsvogner i en familie på fire med alt inkludert, slik at Apollo Sports som en dark horse til å skille seg ut i bransjen, startet Apollo Sports en mindre kjendis.

 • 2005

  · Den andre kopien av USA som investerer i sitt eget Spiderman Black-vindu, når det først var tilgjengelig, forårsaket en sterk reaksjon og rørte markedet, og la et solid grunnlag for den videre utviklingen av Apollo Sports; deretter sykkelen eksportvolumet til 1,000 enheter per dag, hvilke typer alarmerende data Divisjon jeg blir industriens oppmerksomhet og gjenstand for imitasjon.

 • 2005

  · Australsk Honda-rytter, michael, anbefalte skittsykkelen til selskapet vårt, så begynte vi å endre Apollo Sports motocross-markedet, i henhold til prøven levert av Michael, utviklet vi HONDA CRF 50CC paragraf, 50CC, 10/10 dekk, kickstart, kjent som AGB-21, Kiddy.

 • 2006

  · Tildelt "Kina topp ti nettoperatører"

 • 2006

  · I henhold til kundens krav økte den elektriske startversjonen av AGB-21A på grunnlag av AGB-21 i første halvår, utviklet i andre halvdel for å øke 12/14 versjonen AGB-21B/C

 • 2006

  · Etablert amerikansk selskap: APOLLO MOTOR USA. · ORION merkevare vellykket Registrert i 32 land

 • 2007

  · Apollos årlige eksportverdi og eksportvolum er Kinas første noterte i Motocross, årlig eksportverdi på 300 millioner

 • 2007

  · Sett opp: Zhejiang JiaJue Apollo Motorcycle Manufacturer Co, Ltd.have blitt inkludert i kunngjøringen om motorsykkelkatalogen som offisielt ble motorsykkelindustrien

 • 2007

  · Selskapet begynte å ta veien for innovasjon: forskning og utvikling på nye markeder Apollo Sports unike dual-beam liten off-road AGB-27-modell, nye ideer og nøyaktig markedsposisjon, i det øyeblikket markedet blomstrer; innovasjon: konseptet med to bjelker med stor slagvolum til sportskjøretøy med liten slagvolum i serien; markedet har et stort antall eksemplarer av AGB-27-modeller, industrien og lignende terrengkjøretøyer off-road seksjon referert til Apollo, og for å minnes utviklingen av designer Xu Kai, styreleder, i hans fødselsdato juli 27, fikk denne modellen navnet AGB-27

 • 2007

  · På grunnlag av AGB-27-modellen utviklet innovasjon i produksjonsprosessen, fet bruk av rammesmiprosessen, AGB-29-modellen. på markedsføringstransformasjonen, ved å bruke den eksklusive agentmodusen i hvert land, ved å bruke merket ORION, begynte å virkelig gå inn på den internasjonale merkeruten, posisjonerer vi tydelig merkevaren vår som det første merket for de globale terrengbilene på inngangsnivå ;

 • 2008

  · Vi introduserte en stor forskyvning på 250CC vertikal motor, lanserte den første 250CC vertikale motoren smussykkel: AGB-30-serien, og ble oppnådd fra barn til terrengbil av voksen type på tvers.

 • 2008

  · Vellykket tittel: "Apollo Cup" National Motocross Championship.

 • 2009

  · Det nasjonale motocrossmesterskapet i Wuyi, Apollo samarbeider med det internasjonale teamet i Hong Kong, etableringen av "Apollo international elite tea", Vår Hong Kong -sjåfør "Big B" vinner 125CC profesjonell gruppe nasjonalt mesterskap

 • 2009

  · Utviklet modellen i RX -serien, og godkjente EU -kjøretøyets EEC -sertifikat / DOT -sertifikat, omfattende på markedet for kjøretøyer.

 • 2010

  · Selskapet ser den fremtidige utviklingstrenden og Invester i elsykkelområdet.

 • 2010

  · Sett opp avdelingskontoret til Austrilia.

 • 2010

  · Designet AGB-31-serien smusssykkelmodeller

 • 2011

  · Utviklet den eksklusive AGB-37-serien YZF-modellen. I 2011 får YZF den sølvfargede middelvinner i 2011 franske nasjonale mesterskap 125CC -gruppen

 • 2011

  · Begynte å gå inn i ATV -feltet, skapte PANTHER modell dual beam frame concept, en unik innovasjon på markedet ATV modeller

 • 2012

  · Zhejiang Apollo sporting products Co., Ltd og Zhejiang JiaJue Apollo Co, Ltd hadde slått seg sammen til Zhejiang Apollo Motorcycle Manufacturing Co., Ltd. "· Sett opp avdelingskontor i Thailand

 • 2012

  · Utviklet produkter i tre serier: terrengsykkel, ATV, elektrisk sykkel, totalt 127 modeller, 130 patenter, utgjorde 500,000 XNUMX stykker smusssykkeleksport, ble det største eksportkvantitetsfirmaet i Kina off -road sykkelområde.

 • 2012

  · HYENA -merke registrert med suksess i 138 land.

 • 2013

  · Apollo Sports Technology CO., LTD 10-årsjubileum

 • 2013

  · Etablert "fransk Apollo"-selskap, det var det avgjørende skrittet i verdens strategiske mål for Apollo Sports Technology CO., LTD.; Apollo Sports Technology CO., LTD og franske Apollo lanserte offisielt high-end-merket "RFZ" skittsykkel. Samme år ble racing RFZ-seriens modeller lansert.

 • 2013

  · Start en ny Apollo Sports Technology CO., LTD 2.0, vendte oppmerksomheten vår fra mengden av produkter til verdien av produktene. Det er å skape verdien som overgår kundenes forventninger – veien til merkevaren.

 • 2014

  · Den innovative e-sykkelen B52 ble utviklet i samarbeid, denne modellen har åtte utseendepatenter og 3 bruksmodellpatenter.

 • 2014

  · RFZ vant mesteren i British National 2014 Championships av CWMOTOR i 125CC -gruppen.

 • 2014

  · Apollo Sports Technology CO., LTD. begynte å transformere ATV til Taiwan-kvalitet, men som baserer seg på fastlandspris. Veiledet av Italia CVM-APOLLO, fullstendig oppgradert kvaliteten på ATV.

 • 2014

  · Samarbeidet med det israelske selskapet KOONZ for utvikling av intelligent elsykkel, og etablerte et israelsk selskap: KOONZ-APOLLO.

 • 2014

  · Global distribusjon, investert i Italias største motorsykkelimportør CVM. Etablert italiensk selskap CVM-APOLLO som er Apollo Sportssenter for europeisk motorsykkelutvikling, nye produktanbefaling, ettersalgsservice, merkevarepromotering.

 • 2014

  · Hedersbetegnelsen “Nasjonalt høyteknologisk selskap” ble gitt

 • 2014

  · 阿波罗 merkevare ble vellykket registrert i Kina

 • 2015

  · Hardt arbeid og én drøm. Det var det som etablerte Apollo Sports på en nydelig dag, 14. februarHard

 • 2015

  · Strategisk mål: å være førstevalg av et intelligent e-sykkelmerke i verdensklasse.

 • 2015

  · Involvert i industrien for elektriske scootere, introduserte France O'lala-merket, etablerte forestillingen - "transporten for å løse den siste 1 kilometeren". Samme år, ledet av Mr. Kai XU (formann), utviklet Apollo Sports D&R-teamet en smart elektrisk scooter O'lala 1 .0 som mottok Gold Design Award i 2015 117. kartongmesse.

 • 2015

  · RFZ vant mesterskapet i 2015 France -sykkelturnering i 125cc gruppe, representert av FRANCE APOLLO

 • 2015

  · Vant det berømte merket Jinhua (registreringsnummer: 1527515)

 • 2015

  · Vant Excellence Booth Design Award i 2015 China International Bicycle Exhibition

 • 2016

  · Lanserte en omfattende serie av high-end smusssykkelmerke RXF, som alle innebærer en ny utvikling

 • 2016

  · Apollo Sports Technology CO., LTD og franske Apollo Sports lanserte offisielt high-end-merket "RXF" dirt bike.

 • 2016

  · Vant "Excellence Booth Design Award" i 2016 China International Bicycle Exhibition

 • 2016

  · Innføringen av RXF-elektriske sykler og PLUTO high-end-seriemodeller betyr at elektriske sykler kommer inn i en tid med skjulte batterier.

 • 2016

  · CHANEL, vant De ti beste multinasjonale eksemplene på Zhejiang Merchants. Samme år var hun direktør for kvinnehelten til Zhejiang Merchants Executive president

 • 2016

  · Lansert derivatmodell i PLUTO-serien, PLUTO M-mountain-serien, PLUTO C-urban-serien

 • 2016

  · Intelligent folding E-BIKE B52 vant bronsepris på Canton Fair 2017.

 • 2016

  · Utvikling av intelligent e-scooter O'lala 2.0

 • 2016

  · Å danne et strategisk partnerskap med Songsan-selskapet-det beste motorsykkelfirmaet i Kina, designet og utviklet AB-motorsykkelen som tok inn 1800CC lokomotivmotor fra det mest kjente USA-selskapet A & A, inngår innenriks veisamarbeid med importert stor deplacement motorsykkel.

 • 2016

  · RFZ vant mesterskapet i 2016 Russland -sykkelturnering juniorklasse, representert av MOTAX

 • 2017

  · RFZ vant mesterskapet i 2017 Russland -sykkelturnering åpen 14/12, representert av MOTAX

 • 2017

  · ATV-kommandorserien, utviklet i samarbeid med det italienske selskapet CVM-APOLLO, har blitt vellykket markedsført, serier inkludert bensinklasse 50cc/70cc/110cc/125cc/200cc/elektrisk 500W/800W/1000W;

 • 2017

  · Vant Excellence Booth Design Award i 2017 China International Bicycle Exhibition

 • 2017

  · RFZ vant sølvprisen i kantonmessen 2017

 • 2017

  · Vant "Innovative Enterprise Award" i 2017 CANTON FAIR

 • 2017

  · Pluto vant de beste av beste prisene i kantonmessen 2017

 • 2018

  · Vant konserndirektøren for Zhejiang fritidsbiler i næringslivet, 2018-2022

 • 2018

  · Tildelt av Zhejiang fritidssportsindustriforening i 2018 "The Golden Horse Award for overseas expansion" "Outstanding award for social contrib" "Product rights protection advanced enterprise" "Enterprise innovation excellence award"

 • 2018

  · CHANEL, vant De ti beste multinasjonale eksemplene på Zhejiang Merchants. Samme år var hun direktør for kvinnehelten til Zhejiang Merchants Executive president

 • 2018

  · RFZ vant mesterskapet i Russland, sykkelturnering i 2018, tenåringsklasse, representert av MOTAX

 • 2018

  · Vant gullprisen til den 123. kantonmessige grønne spesielle dekorasjonsprisen i 2018

 • 2018

  · CHANEL ble tildelt FNs utmerkede bidragspris i 2018